» Nagel bijters

Wat is dit?

Foto Als u een nagelbijter bent, heeft u niet genoeg eigen nagel om een “gewone”set kunstnagels te laten zetten. Er zat eigenlijk niets op om een tijd lang niet te bijten en dan een bezoekje aan de studio te brengen. Aangezien dit voor veel nagelbijters (Echt… u bent niet de enige!) nu juist het probleem is, kunt u bij Nagels en Zo nu terecht voor een nagelbijters arrangement. Dit arrangement is als volgt opgebouwd;1e behandeling; We brengen de nagelriemen in conditie en creëren een nieuw nagelbed d.m.v. acryl. U heeft nu dus een stevig nagelbed en nog geen lange nagels. Dit nieuwe nagelbed lakken wij in een door u gekozen kleur. Dit is al een groot verschil met uw natuurlijke nagel.2e behandeling; Na 1 week komt u terug voor de eerste bijwerk behandeling. U heeft de tijd om eventuele problemen waar u bent tegenaan gelopen met ons te bespreken, wij geven u advies over het eventueel bijwerken van uw kunstnagels en we werken het pas gecreërde nagelbed alvast voor een eerste keer bij. Dat u na een week al moet terugkomen voor een nabehandeling komt omdat u als nagelbijter vaak een verdikte vingertop heeft. Het acryl nagelbed heeft de tijd gehad om de vingertop wat platter te drukken. Maar hierdoor wordt de balans in het acryl nagelbed verstoord. Die balans moet worden hersteld. Ook heeft u waarschijnlijk last van een zeer breed nagelbed, en aangezien uw natuurlijke nagel aan het groeien is onder de acryl laag, zult u zien dat het geen overbodige luxe is om na een week terug te komen.


3e behandeling; Wederom na 1 week komt u weer bij ons voor dezelfde behandeling als hiervoor besproken.4e behandeling; U komt weer na 1 week langs om de nagels bij te laten werken en wij beoordelen dan hoe het met de groei van de natuurlijke nagel staat.5e behandeling; Uw nagelbed is in de voorgaande weken gegroeid, zodat wij nu de mogelijkheid hebben om uw nagels echt te gaan verlengen! U kunt er nu voor kiezen om een mooie French Manicure nagel te laten maken, een gekleurde French of wellicht kiest u voor een mooie kleurlak op uw lange nagels.

Na de 5e behandeling gaan we er in het algemeen vanuit dat u nu om de 3 weken langs kunt komen voor uw reguliere nabehandeling. Mocht het zo zijn dat in uw specifieke geval eerder terugkomen van belang is zullen wij dat met u bespreken en de afspraken boeken.
Voor het nagelbijters arrangement tot en met de 5e behandeling betaalt u een totaalbedrag van 130 euro, en ontvangt u hierbij een verzorgingspakket met hierin een cuticle roller om de nagelriemen in conditie te houden en een professionele nagelvijl.[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Gastenboek

steun pink ribbon

  • steun pink ribbon door het zetten van een pink ribbon tattoo.. voor meer info neem even contact met ons op

stijlen

  • ORIENTAL :Waarbij enkel zwarte en grijze tinten gebruikt worden. :Nauwkeurig tekenwerk met veel details en fijne contouren. :Waarbij (zoals de naam al zegt) Keltische vormentaal wordt gebruikt in meestal enkele tinten van dezelfde kleur. :Traditionele ontwerpen die met felle kleuren zijn opgevuld, donkere schaduwen en forse contouren. :Speciaal voor de klant op diens verzoek ontworpen :Het bijvoeglijk naamwoord Tribal betekent letterlijk 'van een stam'. Tribals zijn hoofdzakelijk forse, zwarte tekeningen met gestileerde of abstracte, meestal geometrische patronen. :Een oosterse tatoeagestijl waarbij de uitwerking voorop staat en belangrijker is dan het ontwerp. Het gehele lichaam wordt als werkruimte beschouwd en de tattoo kan dan ook over een groot oppervlak lopen, meestal zijn er mythologische voorstellingen of figuren afgebeeld

Copyright 2002-2018